مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: استفاده بیش از حد بازیهای رایانهای اعتیاد آور است و کودک را دچار افسردگی میکند.
عبدالرضا صمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگذاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان جنوبی، در خصوص بازیهای رایانهای کودکان گفت: بازیهای کانون در رده سنی 5سال به بالا تا مقطع راهنمایی برای کودکان طراحی شده که بیشتر موضوعات آن فرهنگی، اجتماعی، علمی و فرهنگی است.
وی افزود: اگر در انتخاب بازی و نحوه استفاده از آنها دقت لازم نشود، باعث بروز آسیبهای جسمی، چشمی و شنوایی درکودکان شده و به لحاظ آسیب عاطفی دچار گوشه گیری و قطع ارتباط با خانواده میکند.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه کودکان نباید از بازیهای خشن استفاده کنند، اظهار کرد: انجام بازیهایی با محتویات خشم و خشونت باعث یادگیری کودک از شخصیتهای بازی شده و هم چنین باعث ایجاد روحیه خشن در رفتارهای وی با دیگران میشود.
صمدی در خصوص آثار مثبت بازیهای رایانهای در کودکان، عنوان کرد: استفاده از این گونه بازیها در زمینه خلاقیت کودک و یادگیری مسائل آموزشی واجتماعی آنها بسیار موثر بوده و سبب تقویت قوه تخیلشان میشود.
وی بیان کرد: والدین باید وقتهای مناسبی را برای بازی کودک در نظر گرفته و در انتخاب بازیها نظارت کرده تا فرزندشان بعد از انجام این بازیها، دچار آسیبهای مخرب و تاثیرگذار منفی نشود.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی افزود: بازیهای رایانهای ازجمله محصولات فرهنگی است که روزبه روز روبه بیشتر شدن است که انتخاب بازی را برای افراد سختتر کرده است.
صمدی افزود: طبق آمار تقریبی کانون تنها 50 درصد کودکان، بازیهای رایانهای انجام میدهند و معمای سامانهها، داستان دوستان، و داستان جزیره از جمله بازیهای طراحی شده برای این مکان به شمار میآیند.