به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، تازهترین تحقیقات پزشکی حاکی است: کودکانی که ساعات زیادی را در هوای آزاد میگذرانند، کمتر در معرض ابتلا به نزدیک بینی قرار دارند.
محققان گفتند: هر اندازه ساعاتی که کودکان در هوای آزاد میگذرانند، بیشتر باشد؛ سودی که چشمان آنها می برد، بیشتر خواهد بود.
این تحقیقات از نزدیک به ۷ هزار کودک ۷ تا 10 ساله انجام شد و محققان ساعاتی را که در هوای آزاد میگذراندند، زیر نظر گرفتند.
این تحقیقات نشان داد که گذراندن ساعات طولانی در هوای آزاد احتمال ابتلا به نزدیک بینی در کودکان را به میزان 23 درصد نسبت به آنهایی که ساعات طولانی را در هوای آزاد نمیگذرانند، افزایش میدهد.
در تحقیقات گذشته آمده بود کودکانی که ساعات طولانی را در هوای آزاد میگذرانند، قدرت دید آنها تقویت میشود اما محققان به علت این امر دست نیافتهاند.
نزدیک بینی یکی از عیوب انکساری چشم بوده و به معنی این است که چشم بیمار نوشتهها و علامتها را در فاصله نزدیک تشخیص میدهد ولی در فاصله دور در مقایسه با افراد سالم نمیتواند تشخیص دهد.
آسیاییها و زنان بیشتر دچار نزدیک بینی میشوند و بیش از 30 درصد افراد جهان دچار درجاتی از نزدیک بینی هستند.
نزدیک بینی اغلب به دلیل زیاد بودن تحدب قرنیه چشم و بزرگتر بودن طول کره چشم نسبت به حالت عادی بوده که نقطه کانونی عدسی روی شبکیه قرار نمیگیرد و در جلوی آن تشکیل میشود.
افراد نزدیک بین فقط وقتی تصویر جسمی را واضح میبینند که جسم به چشم آن ها نزدیک باشد.آنها باید از عدسی واگرا (مقعر) در عینک خود استفاده کنند.
این بیماری ارثی است ولی به عوامل دیگری به جز ژن نیز بستگی دارد.معمولاً در دوران کودکی ظاهر میشود و پس از ایجاد با رشد بدن و چشم منجر به افزایش طول چشم میشود، شدت آن افزایش یافته و شماره عینک بالاتر میرود.