به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور حسن سجادی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به هفته جهانی تغذیه با شیر مادر اظهار کرد: شیر مادر مقویترین غذای طبیعی کودک است و ترکیبی از پروتئین، چربی، کربوهیدرات و موادی است که تمام آنها برای رشد او ضروری است.
وی افزود: سازمان جهانی بهداشت در سال 2000 متوجه اهمیت تغذیه با شیر مادر شده است و این در حالی است که 1400 سال قبل در قرآن آمده است «مادران فرزندان خود را دو سال تمام شیر دهند».
وی اظهار کرد: این سازمان پیشنهاد کرده است که شیرخواران تا شش ماهگی به طور انحصاری با شیر مادر تغذیه شوند و از آن پس استفاده از شیر مادر تا دو سالگی همراه با تغذیه تکمیلی ادامه پیدا کند.
وی افزود: در دهههای گذشته اهمیت تغذیه مناسب شیرخواران به منظور دستیابی به بقا، رشد و تکامل مطلوب آنان به عنوان یک موضوع مهم بهداشتی عمومی شناخته شده است.
وی اضافه کرد: شعار امسال هفته جهانی شیر مادر (10 تا 16 مرداد) مرور اقدامات 20 سال گذشته، برنامهریزی برای آینده است.
مدیرگروه سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: این فعالیت در تمام کشورهای جهان از بالاترین مقام بهداشتی شروع و به تمام سطوحی که در ارائه خدمات به مادران و کودکان نقش دارند، اشاعه مییابد.
سجادی با اشاره به اهمیت تغذیه شیرخوار با شیر مادر، مادر شدن را جلوه زیبایی از زندگی دانست که یک زن تجربه میکند.
وی توضیح داد: مادر از ماهها پیش از تولد نوزاد، نسبت به جنین خود احساسات گوناگونی دارد و خود را آماده پذیرایی از نوزاد میکند و یکی از مسائلی که مادر به آن فکر میکند موضوع شیر دادن و چگونگی آن است.
این پزشک متخصص گفت: امروز فواید تغذیه کودک با شیر مادر به درستی شناخته شده است.
مدیرگروه جمعیت خانواده دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: در آموزههای دین اسلام به طور مؤکد به مادران توصیه شده است که مادران دو سال تمام به کودکان خود شیر بدهند.
سجادی اظهار کرد: با توجه به ابعاد گسترده مزایای تغذیه کودک با شیر مادر، از سال 1992 (1371 شمسی) در سراسر جهان دهم مردادماه به عنوان روز جهانی شیر مادر نامگذاری شده است