به گزارش ايلنا به نقل از وبدا، محسن آخوندي گفت: از آنجايي که از جمله عوامل بروز اين بيماري، مصرف غذاهاي فستفود و کم تحرکي است، متاسفانه آمار اين بيماري در بين کودکان نيز رو به افزايش است.
وي با بيان اينکه در مواردي که کبد چرب پيشرفته شود خطرناک است، گفت: احتمال ابتلا به اين بيماري در افرادي که داراي بيماري ديابت هستند و قند آنها کنترل نميشود، وجود دارد.
اين فوق تخصص گوارش افزود: بيماري کبد چرب به دو نوع کبد چرب ساده و کبد چرب همراه با التهاب تقسيم مي شود که کبد چرب شامل سه درجه است و افرادي که مبتلا به کبد چرب درجه سه همراه با التهاب باشند، ممکن است بعد از مدتي دچار سيروز کبدي شوند که يک بيماري پيشرفته کبدي است.
وي ادامه داد: در کشورهاي غربي شايع ترين مشکل کبدي، بيماري کبد چرب است.
اين متخصص گوارش با بيان اينکه بيماري کبد چرب علامت خاصي ندارد مگر در مواردي که کبد بزرگ شود، گفت: اين بيماري معمولا در افراد چاق بيشتر ديده ميشود.
آخوندي خاطرنشان کرد: در مواردي که کبد چرب همراه با افزايش آنزيمهاي کبدي باشد به مشکلات پيشرفته کبدي منجر ميشود و احتمال خطرناک بودن آن زياد است و در مواردي احتمال نياز مريض به پيوند وجود دارد.
اين متخصص گوارش در پايان توصيه کرد:غذاهاي ناسالم يکي از عوامل بروز بيماري کبد چرب است بنابراين سعي کنيد از مصرف غذاهاي پر کالري، شيريني جات و غذاهاي چرب پرهيز کنيد چرا که وقتي کالري زياد وارد بدن شود بصورت چربي در کبد ذخيره ميشود.