کودکان با عادات غذايي بد متولد نميشوند بلکه والدين آنها را با اين شرايط بار ميآورند.
به گزارش سلامت نيوز، انجمن ترويج تغذيه با شير مادر اعلام کرد: والدين بايد به خاطر داشته باشند که اگر کودک گاهي اوقات علاقه به خوردن غذا نشان نميدهد احتمال دارد که اين امري طبيعي و ناشي از کاهش موقتي اشتهاي او باشد.
بنابراين گزارش، براي ترغيب کودک به غذا خوردن بايد غذاي او را متنوع، خوشرنگ، خوشبو و به صورت اشتها آور تهيه کرده و زمان غذا خوردن را براي او دلپذير و لذت بخش کرد.
بر اساس اين گزارش، والدين اکثر کودکاني که خوب غذا نميخورند و بهانه گيري مي کنند، نميدانند که کودک آنان در حال تغييرات عادات غذايي در طول زندگي خود هستند و اين والدين معمولا با فشار، کودک خود را وادار به غذا خوردن ميکنند يا با شوخي، ادا و حقه غذا را داخل دهان او ميگذارند که اين اعمال سبب ميشود کودک نسبت به غذا خوردن مقاومت کند و در سالهاي بعد هم دچار مشکلات بيشتر شود.
اين گزارش ميافزايد، مواد غذايي نه تنها از نظر کميت و کيفيت بايد کامل و مناسب باشد بلکه شرايط محيطي که کودک در آن تغذيه ميشود نيز از نظر رواني مساعد و مطلوب باشد تا کودک از خوردن غذا لذت برده و به آن تمايل نشان دهد.
بر اساس اعلام انجمن ترويج تغذيه با شير مادر، به کودک نبايد به زور غذا داد و محيط بايد آرام باشد و حواس و توجهاش به موضوع ديگري جلب نشود همچنين اگر کودک غذايي را دوست نداشت نبايد آن را از برنامه غذايي حذف کرد بلکه ميتوان با تغييراتي و در فرصتي ديگر، آن را امتحان کرد.
گفتني است: به دليل اين که مغز فعال و پوياي کودک آماده دريافت همه پيامهاي محيط زندگي و اطرافيان است عادات خوب غذايي هم بايد از سنين پايين به کودک آموزش داده شود.