به گزارش فارس به نقل از مشایبل، از هر 5 کودکی که هنوز نمیتوانند به خوبی صحبت کنند و قابلیت جملهسازی در آنها هنوز به طور کامل شکل نگرفته است، تقریبا 2 نفر با گوشی هوشمند یا رایانه لوحی کار میکند.
سازمان مشاوره خانواده Common Sense Media در مطالعه جدید خود به این نتیجه رسیده است که 38 درصد کودکان با سن کمتر از 2 سال برای انجام بازیهای رایانهای، تماشای تصاویر ویدیویی یا دیگر اهداف رسانهای از دستگاههای الکترونیکی همراه استفاده میکنند که این رقم برای سال 2011 میلادی تنها 10 درصد بوده است.
زمانی که این کودکان به سن 8 سالگی میرسند، 72 درصد آنها به صورت مستمر گوشیهای هوشمند، رایانههای لوحی یا دستگاههای مشابه را مورد استفاده قرار میدهند.
"جیم استیر"( Jim Steyer) موسس و مدیرعامل مرکز Common Sense در این خصوص گفت: «این یک نشانه کاملا واضح و روشن است که نسل دیجیتالی در حال رسیدن است».
این مطالعه نشان داده است که دستگاههای الکترونیکی موبایلی در بین کودکان کم سنوسال در مقایسه با دیگر گروههای سنی به میزان گسترده مورد استفاده قرار میگیرد.
میزان تماشای تلویزیون توسط این کودکان بدون تغییر نسبت به قبل باقی مانده است و این طور که بررسیها نمایان کردهاند، 66 درصدکودکان زیر 2 سال تلویزیون تماشا میکنند که این رقم برای سالهای 2011 و 2013 میلادی به همین صورت بوده است.
میزان استفاده از رایانه هم توسط این کودکان افزایش یافته است. در سال 2011 میلادی تنها 4 درصد کودکان زیر 2 سال از رایانه استفاده میکردند که این رقم هماکنون به 10 درصد رسیده است.
با این وجود، میزان تماشای برنامهها در دیسکهای دیویدی بین این گروه سنی از کودکان کمتر شده است. در سال 2011 میلادی 52 درصد کودکان کمتر از 2 سال برنامههای مورد علاقه خود را در دیسکهای دیویدی تماشا میکردند که این رقم هماکنون به 46 درصد کاهش یافته است.