یک متخصص تغذیه با بیان اینکه آلرژیهای غذایی از علل کمبود آهن در کودکان است، گفت: نیاز روزانه آهن نوجوانان در سن بلوغ 500 میلی گرم است، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C، خصوصا مواد غذایی غنی با منبع حیوانی مانند گوشت مرغ، جگر گوسفند و گوساله، گوشت قرمز و تخم مرغ موجب افزایش جذب آهن میشود.
دکتر سید علی کشاورز در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان در سنین رشد نیاز بیشتری به مصرف مواد غذایی حاوی آهن دارند، گفت: مصرف زیاد آهن در بعضی از کودکان از علل مهم کمبود آهن در آنها است.
وی در ادامه با بیان اینکه آلرژیهای غذایی از علل کمبود آهن در کودکان است، گفت: نیاز روزانه آهن نوجوانان در سن بلوغ 500 میلی گرم است، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین ث، خصوصا مواد غذایی غنی با منبع حیوانی مانند گوشت مرغ، جگر گوسفند و گوساله، گوشت قرمز و تخم مرغ موجب افزایش جذب آهن می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهبود رژیم غذایی کودک را مهمترین راه پیشگیری و درمان کمبود آهن دانست و افزود: حبوبات، کشمش، کلم، انواع آلو و سبزیهایی با برگ سبز تیره نیز از منابع گیاهی غنی از آهن هستند.
دکتر کشاورز با تاکید بر اینکه مصرف برخی از مواد غذایی در سنین بلوغ اهمیت بیشتری در پیشگیری از کمبود آهن دارند، گفت: تخم مرغ، گوشت، ماهی، مرغ، بوقلمون، انواع لوبیای خشک، روغ بادام، پسته و انواع مغزها، نخود، عدس و شیره چغندر حاوی مواد بالایی از آهن هستند که مصرف روزانه آنها در سنین بلوغ اهمیت زیادی برای تامین آهن مورد نیاز بدن دارد.